Raksafutis 11.8.2017 Savon Sanomat areenalla

Raksafutis
Jalkapalloturnaus rakennusalan toimijoille Kuopiossa!
LIIKUNTAA, HAUSKANPITOA, YHDESSÄ TEKEMISTÄ, VERKOSTOITUMISTA!

KUOPION RAKSAFUTIS PELATAAN PERJANTAINA 11.8.2017

Kuopion Raksafutis järjestetään Kuopion alueen rakennusalan toimijoille. Nyt jo toista kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa yrityksille liikuntaa, hauskanpitoa, yhdessä tekemistä ja verkostoitumista. Turnaukselle on järjestetty huikeat puitteet Savon-Sanomat Areenalle yhteistyössä Kupsin kanssa.

Tapahtumassa pelataan tietysti Raksafutiksen mestaruudesta, mutta rennolla asenteella. Tärkeintä ei ole voitto, vaan hyvä fiilis ja hauskanpito mukavassa porukassa!   Tapahtuma on rento jossa DJ soittaa musiikkia ja tarjolla on hyvää ruokaa ja juomaa, sekä kaikenlaista oheisohjelmaa. Päivä päätetään palkintojen jakoon ja päätösjuhliin! Tämä toimii loistavasti yrityksen tyhy-päivänä ja on lisäksi loistava mahdollisuus verkostoitua eri rakennusalan toimijoiden kanssa.

Raksafutiksen järjestelyistä vastaa Duunivaruste Oy:n kanssa
yhteistyössä Kuopion Palloseura ja turnauspäällikkönä toimii KuPS:n markkinointipäällikkö Tero Taipale.

”Odotan jälleen turnausta, jossa väännetään turnauspokaalin voitosta hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa. Viime kesän turnauspuitteet Raksafutikselle olivat hulppeat ja sama on tavoite tänäkin vuonna. Savon Sanomat Areenan VIP-tilat ovat joukkueiden käytössä, ruokailuista vastaa Kuopion Makumestarit ja pelaajilla on käytössään uusi tekonurmi. Varmasti jälleen hieno päivä tiedossa”.

KKMR vei pystin 2016, katsotaan kuka jyrää tänä vuonna. Tervetuloa naattimaan, ilmoittaudu mukaan! 

Terveisin turnauspäällikkö Tepi